Voor Auraspray - Kaarten - Wierrook - neem een kijkje en klik hier.

Laatste updatë: 01 december 2019

Stichting Spiritcentrum De Zon

 

Nieuwsbrief:

 

Het centrum voor ontwikkeling
en bewustwording!`

"Probeer, elke keer als je tegen de lamp loopt, een beetje licht mee te nemen"

Home Doel-Donatie Info beurzen Budgetbeurs Paranormale av Medium-avond Agenda Activiteiten Contact Reviews Nieuws


REVIEWS

Om u in de gelegenheid te stellen om ervaringen te delen over onze activiteiten en beurzen, hebben wij deze pagina gemaakt.
Mail Mail uw ervaringen, wij zijn er benieuwd naar ... dank u wel ons uw ervaringen, voor u een kleine moeite en voor ons nodig als stichting. Alvast bedankt!!

november 2019: Afgelopen dinsdag de 1ste cursus Intuitieve Ontwikkeling afgerond. Wat een mooie avonden heb ik samen met mijn medecursisten mogen bleven en ervaren. Dit alles onder deskundige begeleiding van Aaltje en Simon.
Chakra’s in balans brengen, heb leren voelen en lezen van foto’s en ook de creatieve tijd kwam ruimschoots aan bod.
Ik voel dat ik door deze cursus aan het groeien ben en kijk uit naar de vervolg cursus Intuïtieve Ontwikkeling 2, een aanrader voor velen.
Dank je wel Aaltje en Simon, voor jullie geduld, begrip luisterend oor en de tijd die jullie voor ons allen hebben genomen.
E.N te D

september 2019: Hoi hoi bijzondere curses reiki gedaan.. zeer bijzonder en wat werd ik openhartig ontvangen.. zo liefde vol..
Alles geleerd daarna de inwijding! SUPER!!
B te R

juli 2019: Helende symbolen en waardevolle workshop, die leert hoe je met behulp van symbolen kunt voelen.
Het heeft mij geholpen om ruimte te krijgen en zaken te verwerken.
Het woord bijzonder mag niet ontbreken, want bijzonder was het zeker om dit alles te mogen ervaren.
Ik zou het iedereen aanraden om deze workshop te gaan volgen.
Met dank aan Aaltje en Simon die deze workshop begeleiden en alle tijd en rust nemen, voor de cursist.
E. N. te D

okt. 2018: Inmiddels is het bijna 3 weken geleden dat ik de inwijding heb gehad.
Het gaat goed met mij. Afgelopen tijd heb ik gemerkt dat ik meer in mijn kracht kom te staan. Ik geef duidelijker en sneller mijn grenzen aan. Dus eigenlijk alleen maar positief. Bedankt voor de ervaring. A.

Vandaag 23 augustus 2017 is de cursus cartouche kaarten afgelopen. Vanavond de inwijding geweest in de kaarten als afsluiting.
15 weken waren soms pittige weken maar bovenal geweldig. Veel geleerd maar ook gelachen en heel dicht bij jezelf gekomen.
Heerlijk om deuren dicht te kunnen gooien en nieuwe te mogen openen. Ik zal de kaarten zeker gaan gebruiken.
Dank aan Simon en Aaltje voor de gastvrijheid en de super gezellige avonden.
R. d V. te N L

mei 2017: Ik heb afgelopen jaar de cursus intuïtie ontwikkeling 3 gedaan, wat een bijzonder ervaring was op zich, waardoor ik enorm voelde dat er vooruitgang was gevonden en daardoor zelfverzekerder ben geworden in de spirituele wereld.
Er kwam wel een hoop op me af waar ik aan ga werken en waar ik nu ook mee bezig ben, voor een fijne toekomst en vreugde die mij te wachten staat, ik kijk vrolijk uit naar de Intuïtie ontwikkeling 4
Simon & Aaltje en mijn mede cursisten vriendelijk bedankt voor jullie inzet naar mij toe.
A. K te A

april 2017: Reactie paranormale avond: Ik was echt gespannen maar ging naar huis met een goed gevoel. Echt wat ik wilde en kreeg het antwoord waar ik al jaren naar verlangde thx
B.W. te D

 april 2017: Enige jaren terug kwamen Aaltje en Simon op mijn pad. En wat heb ik sindsdien veel geleerd !  De workshops, cursussen en inwijdingen zijn enorm leerzaam en ook gezellig. Aaltje en Simon hebben mij met een engelengeduld geholpen de afgelopen jaren. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk. Ze nemen alle tijd en proberen zo goed mogelijk te helpen. Ik ben enorm dankbaar dat ik deze mensen heb leren kennen.
C B te D

nov. 2016: Hallo, nog even over de zaal-avond met Pim, die was heel goed geslaagd!!
De leerling, Lucienne, was erg goed zeg voor een beginnelinge.
Moet alleen nog iets meer lef, vertrouwen krijgen en wat harder praten.
Komt vast ook wel, eerste keer lijkt me doodeng. Hoop dat we haar nog vaker gaan zien.
J te D

mei 2016: De afsluitavond van n bijzondere cursus die me heel veel heeft gebracht.
Ik ben verwonderd over de dingen die gebeurd zijn.
Voor mijn gevoel heb ik hiermee ook n proces van omhoog klimmen afgerond.
J te U

mei 2016: Stichting Spiritcentrum de Zon verzorgt al enige tijd diverse activiteiten waarmee ze mijn algehele ontwikkeling en bewustwording vergroten.
Op dit moment volg ik de 2e cursus io2. Mede dankzij de goede begeleiding en mijn inzet heb ik me veel verder kunnen ontwikkelen.
Mede dankzij het vele geduld wat zij hebben getoond ben ik op een punt gekomen dat ik mijn dankbaarheid kan tonen.

Ik wens Stichting Spiritcentrum de Zon veel wijsheid, plezier en een beetje geluk toe voor de komende jaren!
P te D

jan 2016: Lieve Alie en Simon, vandaag weer een heerlijke dag gehad in Dordt.
Aan mijn tafel was het rustig, eigenlijk gewoon doodstil hihihi maar mijn dag was weer geweldig.
Vol met prachtige cadeautjes die ik weer mocht ontvangen en jullie weer zien en even knuffelen is helemaal een cadeau.
Dank jullie wel voor alles, het is voor mij een heerlijk warm bad als ik bij jullie de beurs mag doen.
Ik zie jullie weer op de volgende beurs!

Dikke smakkerd en heel veel liefs,
 M. te H I A

 

logo © stichting Spiritcentrum De Zon - k.v.k. 63277301 - rsin 855166113

                                        terug naar de website